Werken en leren

Op zoek naar een leuke, inspirerende en uitdagende baan waarbij je een diploma kunt behalen? WIJdezorg investeert graag in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. In al onze zeven zorglocaties hebben we bij elkaar meer dan zestig opleidingsplekken voor leer- en werktrajecten. We werken hierbij niet alleen nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en collega-organisaties uit de regio, we bieden ook verschillende interne trainingen en (erkende) opleidingen aan. Wanneer je werkt en leert bij WIJdezorg, werk je drie tot vier dagen in de praktijk en ga je één dag per week naar school.

 

Waarom WIJdezorg?

WIJ staan bekend om onze professionele werkbegeleiding door een vaste werkbegeleider, ondersteund door collega’s. Alle zeven zorglocaties hebben daarnaast een vaste praktijkopleider die het gehele opleidingsproces begeleidt. We kijken echt per individu wat jij nodig hebt en waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. Of dit nu op professioneel of persoonlijk vlak is, wij denken graag met je mee. Onze huizen en woongroepen zijn kleinschalig, waardoor we meer tijd en aandacht aan iedereen kunnen besteden.

 

Wie ben jij en wat is je motivatie?

 • Je bent bijvoorbeeld 18, 30, of 40 jaar, of misschien nog wat jaartjes ouder? Opleiden in de zorg kent een hele diverse leeftijdsgroep. Deze generaties hebben elkaar juist veel te bieden.
 • Je hebt interesse in het werken in de ouderenzorg en bezit nog niet het juiste diploma of je wilt je laten omscholen of misschien nog verder leren.
 • De combinatie van werken en leren spreekt je aan en je kunt je persoonlijke leven goed combineren met huiswerk maken en het draaien van onregelmatige diensten.

 

Welke (mbo-)opleidingen kun je volgen? 

 

Wat bieden wij?

WIJ

 • bieden jou salaris overeenkomstig de CAO VVT, € 2.025,02 voor niveau 2, € 2.135,43 voor niveau 3 en € 2.422,65 voor niveau 4 (op basis van een 36-urige werkweek), exclusief onregelmatigheidstoeslag, die kan oplopen tot 60%
 • bieden jou een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband op één van onze zeven zorglocaties
 • bieden een gedegen inwerkperiode
 • vergoeden de scholing
 • bieden 8% vakantiebijslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een voordelige uitruilregeling bij reiskosten, een bedrijf cultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waar je gemiddeld 40% korting krijgt op bijvoorbeeld een fiets, een mobiele telefoon, een computer, of op je sportschoolabonnement

 

Meer informatie? Of gelijk solliciteren?

 • Wil je weten of een van de opleidingen bij jou past of wanneer de opleiding begint of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Susan Castelein door te bellen of Whatsappen naar 06-820 83 756 of te mailen naar opleiden@wijdezorg.com. Gelijk solliciteren voor één van de opleidingen? Dat kan! WIJdezorg heeft elk jaar in februari en september een instroom-moment voor de diverse opleidingsplekken op alle locaties. Soms is het ook mogelijk om al eerder te starten in de praktijk (aspirant-leerling). Vul onderstaand formulier in, dan nemen we spoedig contact met je op.